Jag är en ung tjej som bor i Malmö. Jag har bott här tillsammans med min familj i hela mitt liv och jag älskar min hemstad. Just nu går jag första året på en treårig utbildning på universitetet här i Malmö, så det ser ut som att jag kommer att bli kvar här i minst ett par år till.

När jag inte är i skolan eller sköter mina studier tycker jag att umgås med mina vänner och min stora familj. Jag tycker också om att träna och försöker hålla mig så stark och hälsosam som möjligt genom att springa eller träna på gymmet. Att träna regelbundet tillåter mig också att helt förlora mig själv i mitt andra stora intresse – god mat.

Hej och välkommen till min matblogg!

Mat är min passion

En av mina största passioner här i livet är mat. Både att laga den och att äta den. Jag älskar all mat – från klassisk husmanskost till haute cuisine. Att resa och upptäcka nya smaker och livsmedel är ett av mina största nöjen, så en stor del av den här bloggen kommer handla om detta ämne. Det kommer bli tips, recept, restaurangrecensioner, inspiration och mycket mer.

Hej och välkommen till min matblogg!

Intresset för mat och smaker har alltid varit en naturlig del av mitt liv då mina föräldrar alltid älskat mat. De involverade oss barn i matlagningen från tidig ålder. Min äldre syster håller just nu på att öppna en liten bistro här i Malmö, något som jag verkligen ser fram emot. Det är intressant att få följa hela processen som ligger bakom öppnandet av en restaurang.

Min utbildning har ingen kulinarisk inriktning, men jag hoppas ändå kunna arbeta hos min syster när jag avslutat mina studier för att kunna lära mig mer om hantverket. Oavsett vad framtiden har att erbjuda vet jag att matlagningen alltid kommer att ha en stor plats i mitt liv. Jag hoppas att jag kommer att kunna inspirera er med mitt utforskande och experimenterande inom matvärlden!